fbpx
Annonce

Nu kommer Barca endelig på omgangshøjde i La Liga

FCBARCELONA.DK - 24.04.22

// Rayo

Denne weekend var det planen at La Liga skulle ligge stille for at give Copa del Rey finalen fuld fokus. Alligevel spilles den udsatte kamp mellem Barca og Rayo Vallecano, så de to hold kommer på omgangshøjde med de øvrige hold.

Opgøret mellem Barcelona og Rayo var egentlig programsat til midten af januar måned, men Barcas deltagelse i den spanske Supercup betød en udsættelse af kampen. Først i aften, med mere end tre måneders forsinkelse, er der fundet plads i kalenderen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det spanske fodboldforbund RFEF havde ellers planlagt, at denne weekend skulle helliges Copa del Rey finalen mellem Betis for Valencia, for at give denne turnering fuld fokus. Det opgør blev spillet sent lørdag aften.

Nu er kampen mellem Barca og Rayo alligevel blevet lagt denne weekend, hvor der ikke er andre i La Liga der skal i aktion. Med kampen i aften betyder det, at både Barca og Rayo kommer op på 33 kampe som de øvrige hold.

Man har ellers meget længe haft en ligatabel, hvor holdene ikke har spillet lige mange kampe. Andre hold end Barca har også fået udsat kampe, men efter aftenens kamp vil alle hold endelig være på samme antal kampe.

Kampen mod Rayo på Camp Nou fløjtes i gang kl 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.