fbpx
Annonce

Nu kan Barca koncentrere sig om at tage 2. pladsen

FCBARCELONA.DK - 18.04.22

// La Liga

Med Barcas exit af Europa League i torsdags og Real Madrids sejr i går over Sevilla, tegner det til en sæson uden trofæer for Barca. De skal i stedet koncentrere sig om at tage ligaens andenplads.

Meget ser ud til at være blevet afgjort de senere dage for Barcas vedkommende. Holdet er ude af Europa League og afstanden til Real Madrid er så stor, at det virker urealistisk at tage mesterkabet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har stadig otte kampe tilbage i La Liga, den første i aften mod Cádiz på Camp Nou. Inden dette opgør indtager de andenpladsen i La Liga med 60 point, samme antal som Sevilla og Atlético Madrid, men med to kampe færre spillet.

Vinder Barca i aften over Cádiz, vil de altså være tre point foran sine to forfølgere og stadig med en kamp på hånden. Det er mod Rayo Vallecano på søndag hjemme på Camp Nou og her bør der ikke blive tvivl om udfaldet. Dermed vil Barca kunne tage et stort skridt mod en definitiv andenplads, noget der i efteråret så nærmest håbløst ud, for holdet lå på en 9. plads da Xavi tog over for Ronald Koeman.

Målet denne sæson har siden Xavis tiltræden været en plads i top 4, så deltagelsen i næste sæsons Champions League kan sikres. Her har Barca tre point ned til Betis på 5. pladsen, også her med to kampe på hånden, så en sejr i aften over Cádiz vil bringe holdet tæt på klubbens målsætning.

Kampen mod Cádiz spilles kl. 21.00 i aften og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.