fbpx
Annonce

Nu gælder det planlægningen af næste sæson

FCBARCELONA.DK - 13.05.21

© Getty Images
// Joan Laporta // Ronald Koeman

Med Atlético Madrids sejr i går over Real Sociedad, ligner det en umulig opgave for Barca at vinde ligaen. Derfor rettes fokus nu for alvor mod den nye sæson og i dag mødes præsident Laporta med Koeman for en snak om fremtiden.

Hvis Barca skal vinde mesterskabet skal de vinde deres to sidste kampe samtidig med, at Atlético Madrid kun får ét point i deres to kampe, mens Real Madrid skal tabe et af deres to sidste opgør. Det scenarie er der næppe mange der tror på.

Derfor er ligaen reelt et afsluttet kapitel for Barcas vedkommende og man kan for alvor begynde at kigge frem mod den kommende sæson. Der skal ske ændringer på holdet og økonomien skal på plads, så der er nok at tage fat på.

I følge avisen Sport mødes præsident Joan Laporta med Ronald Koeman i aften, for at tage hul på planlægningen af den kommende sæson. Barca-præsidenten har angiveligt ingen planer om at drøfte Koemans egen fremtid, for hollænderen har kontrakt et år mere og Laporta har ved flere lejligheder slået fast, at Koeman også leder holdet i næste sæson.

Laporta ønsker at høre Koemans vurdering af behovene for ændringer i truppen. Hvilke spillere skal sælges, hvem skal udlejes og på hvilke positioner skal der ske forstærkninger? Mødet ligner således at tidligt startskud til den kommende sæson.

Barca mangler stadig at spille to kampe, hvor det handler om at slutte sæsonen så godt af som muligt, men kikkerten er altså nu for alvor rettet mod den nye sæson, der meget gerne skulle byde på flere glæder end det har været tilfældet de to seneste sæsoner.

.:FORSIDE:.