fbpx
Annonce

Neymar: 'Jeg gjorde alt for at komme tilbage'

FCBARCELONA.DK - 23.02.22

// Neymar

ps5 art


Forrige års talrige rygter og historier om at Neymar kæmpede for at vende tilbage til Barca var rigtige nok. Det erkender brasilianeren i et interview, hvor han nu glæder sig over at spille sammen med Messi i PSG.

Neymar ville tilbage til Barca efter skiftet til PSG. Det afslører han selv i et interview på Youtube. 'Jeg forsøgte alt for at vende tilbage til Barca, men det var ikke muligt og det lykkedes ikke' kommer det klart fra brasilianeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Neymar ønskede at blive genforenet med Messi og derfor glæder han sig over, at de begge nu er i PSG. 'Muligheden for at Messi kunne komme til PSG opstod og jeg er meget glad for at han er kommet' fortsætter han.

Neymar vil være 33 år når hans kontrakt med PSG udløber i 2025 og han ved endnu ikke hvad fremtiden vil bringe. 'Jeg har joket med, at jeg går på pension som 32-årig, men det er bare sjov. Jeg spiller indtil jeg er mentalt træt. Jeg vil rigtig gerne spille i MLS, for der er sæsonen kort og man kan holde tre måneders ferie. På den måde kan jeg spille endnu flere år' afslutter han med et stort smil.

.:FORSIDE:.