fbpx
Annonce

Moussa Wague er endelig tilbage på træningsbanen

FCBARCELONA.DK - 26.01.22

// Moussa Wague

ps5 art


Der var uventet fremmøde på træningsbanen i Ciutat Esportiva i går, for her så man Moussa Wague på græs for første gang i lang tid. Dermed lysner det endelig for den uheldige senegaleser.

Wague nåede aldrig at overbevise i sin tid i Barcelona, hvor det kun blev til fire kampe på førsteholdet, inden han blev lejet til først Nice og så PAOK Saloniki. I sidstenævnte klub kom han meget alvorligt til skade med sit højre knæ i december 2020, da han heroisk ville forhindre en scoring med den konsekvens, at han bragede ind i stolpen.

Skaden var så alvorlig, at Wagues karriere var truet. Alt i knæet var beskadiget og en genoptræning syntes næsten formålsløs. Alligevel tog senegaleseren kampen op. Han returnerede til Barcelona og begyndte den lange rejse tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går må have været en stor dag for Wague, for her var han igen på græs på Barcas træningsanlæg, mere end et år efter den alvorlige skade. Han trænede for sig selv, ved siden af holdkammeraterne.

Moussa Wague skal dog næppe gøre sig forhåbninger om, at komme til at spille for Barca igen. Klubben tror ikke på højrebacken og han er heller ikke indskrevet som førsteholdsspiller. Hans kontrakt med Barca løber til sommeren 2023.

For Wague handler dog først og fremmest om at bygge formen op og til sommer vil der være gode muligheder for, at Barca kan lade ham rejse til en anden klub, sandsynligvis på fri transfer, så karrieren kan komme i gang igen.

.:FORSIDE:.