fbpx
Annonce

Mingueza og Ilaix skal måske hjælpe B-holdet

FCBARCELONA.DK - 14.05.21

© Getty Images
// Barca B // Mingueza // Ilaix

Barca har på det nærmeste udspillet sin rolle i kampen om mesterskabet og derfor overvejes det lige nu, om Mingueza og Ilaix skal hjælpe B-holdet, der på søndag spiller en knock-out kamp om oprykning.

Ingen tror rigtig på, at Barca kan vinde mesterskabet denne sæson, selvom det rent matematisk stadig kan lade sig gøre. Derfor overvejer Ronald Koeman angiveligt, om han vil frigive Ilaix Moriba og Mingueza til B-holdets kamp på søndag.

Inden kampen mod Levante blev Koeman spurgt til netop Ilaix og Minguezas muligheder for at hjælpe B-holdet. Her slog Barca-træneren fast, at så længe Barca kan vinde mesterskabet, vil førsteholdet altid komme i første række. Kampen mod Levante sluttede som bekendt 3-3 og nu synes et mesterskab umuligt.

Både Ilaix og Mingueza indledte sæsonen med B-holdet, men skader i den bedste trup gav dem begge chancen og den har de grebet flot. De har beholdt deres plads i førsteholdstruppen, men det forhindrer dem ikke i at spille for B-holdet.

På søndag møder Barca B UCAM Murcia i en uhyre vigtig kamp, hvor vinderen går videre til en altafgørende kamp om oprykning til 2. division. Her vil det være en enorm styrkelse af holdets muligheder, at have Mingueza og Ilaix på banen.

Om de to spillere skal hjælpe B-holdet får man at se senere i dag når B-holdet træner, for efter træningen rejser de afsted til Extremadura, hvor alle knock-out kampene spilles.




.:FORSIDE:.