fbpx
Annonce

Mingueza: 'Jeg er Koeman meget taknemmelig'

FCBARCELONA.DK - 20.03.21

© Getty Images
// Mingueza

Mange skader i forsvaret har givet B-holdets Oscar Mingueza chancen i denne sæson og den har han grebet flot. I et interview udtrykker han taknemmelighed overfor Koeman og glæder sig over at det går godt.

'I sommer håbede jeg at kunne tage springet til 2. division A eller ligaen, men så kom denne mulighed og det har ændret det hele. Alt er lykkes fantastisk. Hvis nogle havde fortalt mig dette for seks måneder siden, havde jeg ikke troet på det' udtalte Mingueza til Catalunya Radio i går.

Om sin chance på første sagde han: 'Det skete fordi der ingen forsvarsspillere var, men vores træner har vist, at det ikke betyder noget om man er ung eller erfaren. Det motiverer meget. Jeg ved ikke om det samme var sket med en anden træner, men jeg er Koeman meget taknemmelig. Jeg takker for hans og holdkammeraternes tillid'.

Mingueza er klar over, at der stadig er ting han skal forbedre. 'Jeg ser altid først kampene to eller tre dage senere, når blortrykket er faldet. Normalt finder jeg flere fejl end jeg troede jeg lavede, for jeg er meget selvkritisk. Man har altid sagt til mig, at jeg skal være mere aggressiv og det ændrede jeg sidste sæson på B-holdet. Nu er det en del af mig' sagde han videre.

Mingueza blev spurgt til Koemans opstilling med tre centrale forsvarsspillere. 'Systemet med tre centrale forsvarsspillere fungerer godt for os. Holdet spiller mere sammen og presser højere på banen. En 3-4-3 formation  hjælper os til komme længere frem uden frygt. Det er et meget offensivt system, som vi har det godt med' var svaret.

Mingueza har stadig kontrakt med B-holdet, men han håber på en permanent plads på førsteholdet næste sæson. 'Det er ikke noget der bekymrer mig. Der er stadig god tid. Der har ikke været nogen ledelse og det er normalt at der ikke kan forhandles. Nu er der kommet en præsident og så regner jeg med vi skal tale sammen' afsluttede han.

.:FORSIDE:.