fbpx
Annonce

Migueli: 'Det var ydmygende og krænkende'

FCBARCELONA.DK - 16.04.22

// Eintract Frankfurt

Dønningerne ovenpå torsdagens skuffelse på Eintract Frankfurt har endnu ikke lagt sig. Nu er klublegenden Migueli ude med en kritisk kommentar, både om holdets præstationer og de mange tyske fans på Camp Nou.

Migueli, også kendt som Tarzan på grund af sin atletiske statur, har sin egen klumme i avisen Mundo Deportivo. Han spillede 15 sæsoner for Barca fra 1973 til 1988, hvor det blev til 549 kampe i Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


I lørdagens udgave af Mundo Deportivo kommer han med sin kommentar til torsdagens hændelser, da Barca røg ud af Europa League.

'Efter at vi lige akkurat reddede os i kampen mod Levante, hvor vi led mere end vi burde, blev Barca ydmyget af Eintracht Frankfurt og sendt ud af Europa League. Man så et Barca-hold løbe ind i en tysk mur, der derefter slog kontra. Selvom Barca kom fra en god stime, blev deres mangler udstillet' indleder Migueli.

'Jeg mener ikke man kan sige at alt er godt, bare fordi man har vundet nogle kampe og efter 0-4 mod Madrid. Man har endnu ikke vundet noget som helst og der skal stadig arbejdes hårdt. Man så allerede mod Levante, at holdet ikke spillede godt, for der manglede intensitet' skriver han videre.

'Tilhængerne står meget skuffet tilbage, for det der skete var både ydmygende og krænkende. Man skulle tro vi spillede på udebane, for der var næsten flere tyskere end Barca-fans. Det er noget der bør undersøges' afslutter han sin klumme.

Migueli rammer meget godt den stemning der er i Barcelona lige nu ovenpå torsdagens skuffelse. Det ligger meget langt fra klubbens selvforståelse at ryge ud til et hold som Eintracht Frankfurt, og det endda ganske fortjent.

.:FORSIDE:.