fbpx
Annonce

Messis vilde rekorder der nok aldrig bliver overgået

FCBARCELONA.DK - 20.03.21

// Lionel Messi


'Man skal aldrig sige aldrig' lyder det berømte ordsprog, men det er næppe forkert at antage, at en række af Messis mest betydningsfulde rekorder i La Liga og for Barca aldrig bliver overgået.

Ser man på nogle af de rekorder som Messi har sat, er det svært at forestille sig, at de kan blive overgået. En af dem er flest mål i enkelt sæson i ligaen. Messi scorede 50 mål i sæsonen 2011/12 og det antal har kun Cristiano Ronaldo været i nærheden i ligaens 92-årige historie. Portugiseren scorede 48 mål i sæsonen 2014/15, men ellers er Luis Suárez den der kommer tættest på med 40 mål i sæsoenen 2015/16.

En anden rekord der bliver nærmest umulig at nå, er antal kampe for Barca. Lige nu deler Messi rekorden med Xavi med 767 og det antal øges resten af sæson. Det vil kræve en lang karriere i Barca på Messis niveau, for at nå samme antal og det virker ikke realistisk.

Eller hvad med rekorden for flest mål i Champions League for Barca? Her er Messi noteret for 120 mål, mens de næste på listen er Suárez og Rivaldo, begge med 25 mål.

En anden rekord er antal sejre i La Liga, hvor Messi topper listen med 378 og det antal øger han helt sikkert resten af sæsonen. Her er Real Madrids Sergio Ramos tættest på med 334 sejre og han kan kun drømme om rekorden, hvis Messi vælger at forlade Barca.

Det er blot nogle eksempler på de rekorder som Messi har sat og som vil blive stående meget længe, måske for altid.

.:FORSIDE:.