fbpx
Annonce

Messi præsenterer Argentinas nye landsholdstrøje

FCBARCELONA.DK - 26.03.21

Til sommer gælder det den 47. udgave af det traditionsrige Copa América, hvor Argentina som altid er en af favoritterne. I den forbindelse præsenterede Lionel Messi forleden den nye argentinske landsholdstrøje.

Hvis ellers coronapandemien tillader det fløjtes Copa América i gang den 13. juni denne sommer. Turneringen skulle være spillet i 2020, men blev på grund af corona udskudt til 2021. Copa América bliver afhold i Argentina og Colombia i cirka en måned med finale den 10. juli.

Argentina er som altid blandt favoritterne til at vinde turneringen - det gælder i særdeleshed i år, hvor man er værtsland sammen med Colombia. I forbindelse med turneringen har Argentina præsenteret en helt ny landsholdstrøje, som Lionel Messi forleden viste frem for første gang.

Den nye trøje, som Adidas står bag, består af de traditionelle argentinske striber i lyseblå og hvid. I de blå striber er der et hvidt camouflage mønster.

Den nye argentinske landsholdstrøje forventes at lande i Danmark allerede i næste uge og kan allerede nu bestilles hos Unisport.dk.

Bestil Argentinas landsholdstrøje her.

.:FORSIDE:.