fbpx
Annonce

Messi meget tæt på endnu en historisk rekord

FCBARCELONA.DK - 16.05.21

// Lionel Messi // La Liga


Leo Messi topper topscorerlisten i La Liga i suveræn stil, med syv mål ned til de næste på listen. Dermed er han godt på vej til at blive topscorer for femte sæson i træk og det er der aldrig nogen der har præsteret tidligere.

Med sine 29 mål indtil nu i denne sæsons La Liga, synes Leo Messi umulig at hente på førstepladsen af topscorerlisten med kun to runder tilbage. Villarreals Gerard Moreno og Real Madrids Karim Benzema er noteret for 22 mål.

Det vil i givet fald blive ottende gang i karrieren at Messi slutter øverst på topscorerlisten, hvilket er rekord i spansk fodbold. Tættest på kommer legenden Telmo Zarra, der i slutningen af 40'erne og starten af 50'erne blev topscorer seks gange.

Ligeså bemærkelsesværdigt er det, at Messi nu er meget tæt på at blive topscorer for femte sæson i træk. Lige nu deler han rekorden på fire sæsoner i træk med to Real Madrid koryfæer, Hugo Sánchez og Alfredo de Stéfano, der begge blev topscorere fire sæsoner i træk.

I aften får Messi mulighed for at øge antallet af mål i denne sæsons La Liga, når Barca tager imod Celta Vigo i sæsonens sidste hjemmekamp på Camp Nou. Det opgør spilles kl. 18.30 og vises desværre ikke på dansk TV.

.:FORSIDE:.