fbpx
Annonce

Messi kunne have scoret drømmemål mod Atlético

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.05.21

@ Getty Images
// Atletico Madrid

Lionel Messi var meget tæt på at bringe Barca foran i kampen mod Atlético Madrid, da han i slutningen af første halvleg snørrede otte Atlético-spillere i en dribletur, hvorefter han sparkede på mål, men Jan Oblak reddede hans skud.

I det 41. minut mod Atlético i går startede Messi på noget af en solotur fra midten af banen på Camp Nou, hvor han snød flere spillere fra Madrid-mandskabet. Turen endte på kanten af feltet, hvor Messi sendte bolden mod mål, men Jan Oblak fik lige akkurat fingrene på bolden, så den gik til hjørnespark.

Det kunne ellers have været et drømmemål af Lionel Messi i en stor kamp i kampen om det spanske mesterskab. Havde Messi scoret der, så havde Barca muligvis vundet kampen, da catalanerne lykkedes at holde madrilenerne fra at score i opgøret.

Det er længe siden vi sidst har set Messi med sådan en utrolig dribletur, men verdens bedste fodboldspiller viste, at han stadig har kvaliteterne til at gøre det. Han har før på egen scoret vilde solomål i store kampe, men den flotte dribletur i går endte altså ikke ud i et storslået og måske afgørende mål.

.:FORSIDE:.