fbpx
Annonce

Messi: 'Jeg tog ikke fejl med skiftet til PSG'

FCBARCELONA.DK - 07.10.21

// Lionel Messi

Leo Messi har igen noget på hjertet. Det sker sjældent at han giver interviews, men på lørdag afslører magasinet France Football et langt interview, hvor Messi fortæller indgående om sit skifte til PSG i sommer.

Hvad skete der præcist omkring Messis skifte i sommer, hvor alt tydede på en forlængelse, for pludselig at vende 180 grader, så han måtte forlade Barca? Det forventes Messi at fortælle om i det lange interview med France Football. Også omstændighederne omkring valget af Paris Saint-Germain vil blive kommenteret af argentineren.

France Football har på forhånd kun afsløret en kort bemærkning fra Messi, hvor han siger følgende: 'Jeg tog ikke fejl med skiftet til PSG'. I sig selv er det ikke en kommentar der overrasker, for Messi kan næppe sig andet efter kun små to måneder i den franske hovedstadsklub.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Derimod ventes det med spænding hvad Messi ellers har på hjertet. Hvad tænker han om forløbet med forhandlingerne med præsident Laporta? De to er tilsyneladende ikke på god fod længere og det må der være en årsag til. Ved Messis afsked hilste de to kun overfladisk på hinanden.

Det er derfor en stor begivenhed, når France Football lørdag løfter sløret for interviewet. Hvad har Messi at fortælle?

.:FORSIDE:.