fbpx
Annonce

Messi: 'Copa del Rey var et vendepunkt for holdet'

FCBARCELONA.DK - 22.05.21

© Getty Images
// Lionel Messi

Mens alle venter på hvad Messi beslutter efter denne sæson, har Barcas anfører givet et interview til det argentinske magasin Olé. Her løfter han ikke sløret for sine fremtidsplaner, men glæder sig over at have vundet Copa del Rey.

'Når jeg spiller, går jeg altid efter at nå alle vores mål, at vinde titler. Den seneste Copa del Rey var meget specielt på grund af den situation vi var i. Vi kom fra et par sæsoner hvor det ikke gik så godt på grund af forskellige resultater. Vi har en meget ung trup og mange nye spillere. Den pokalsejr var et meget vigtigt vendepunkt. Derudover kan jeg lide at vinde titler, jo flere jo bedre' siger Messi.

Da pokaltrofæet var overrakt, stod holdkammeraterne nærmest i kø for at blive fotograferet med Messi og troæet, en episode Messi fremhæver. 'Det var dejligt at se så mange knægte der kommer nedefra, føle det samme som mig. Jeg ved hvad de føler, når de kommer nedefra. Også hvad det betyder at tage fotos med veteranerne. Det var et dejligt øjeblik på alle måder' fortsætter han.

Messi afslører, at han følger rigtig godt med i de andre europæiske ligaer. 'Jeg kan lide at se de andre ligaer og følge med. Jeg ser det mere som en fodboldfan end et studie. Jeg sidder ikke og analyserer noget, men nyder spillet. Jeg kan lide at se hvordan modstanderne presser og hvor man kan gøre skade. Det var vi trænerne til, men jeg kan også lide at kigge med' udtaler han.

Til sidst får sommerens Copa América også en kommentar. 'Vi har en trup der glæder sig rigtig meget til denne slutrunde. Vi har ikke været sammen i lang tid på grund af virussen og det gør, at vi glæder os endnu mere til at være sammen. Det bliver en anderledes slutrunde, også fordi der helt sikkert ikke kommer tilskuere. Men sådan er det og jeg glæder til at være med endnu en gang' afslutter Messi.

.:FORSIDE:.