fbpx
Annonce

Memphis Depay har kun scoret én gang i seks kampe

FCBARCELONA.DK - 05.10.21

// Memphis Depay

Memphis lagde stærkt ud efter skiftet til Barca i sommer, men på det seneste er hollænderen gået i stå med at score mål. Kendsgerningen er, at han kun har scoret et enkelt mål i de seneste seks kampe og det var på straffe.

Forventningerne til Memphis var store, da han kom til Barca fra Lyon og dem levede han op til i starten, hvor han scorede tre mål i de fire træningskampe han deltog i. Det skabte optimisme og en tro på, at hollænderen kunne bidrage godt til målscoringen.

De gode takter fortsatte i de første kampe i ligaen, hvor Memphis scorede to mål i de første tre runder. Derefter fulgte en landskampspause og siden har Memphis haft svært ved at finde vej til netmaskerne for Barca.

I de seneste seks kampe, er det kun blevet til en enkelt scoring af Memphis og den kom på straffespark mod Levante. I disse kampe har man set Memphis arbejde godt, men samtidig har han været uskarp foran mål, hvor flere oplagte chancer er blevet misbrugt.

Med den trup Barca har denne sæson, er der brug for en mere skarp og effektiv Memphis Depay. Det er svært at se hvem der ellers kan bidrage med rigtig mange mål, udover måske Ansu Fati. Dembélé, Agüero og Braithwaite kommer nok på tavlen nogle gange, men næppe i stort omfang og Luuk de Jong er der ikke mange der tror på som mulig topscorer.

Memphis' næste mulighed for at finde målformen frem er om små to uger, når Valencia gæster Camp Nou i La Liga.

.:FORSIDE:.