fbpx
Annonce

Memphis: 'Dejligt at kunne hjælpe holdet igen'

FCBARCELONA.DK - 28.02.22

// Bilbao // Memphis Depay

ps5 art


Efter mere end to måneders skadesfravær vendte Memphis Depay i går tilbage til holdet, hvor han kom på banen mod Bilbao og lukkede kampen med en 4-0 scoring. Efter kampen var det en glad hollænder der udtalte sig.

En lårskade har holdt Memphis ude siden december, men i går kunne han endelig løbe på banen igen, da Xavi skiftede ham ind med 10 minutter tilbage af opgøret mod Athletic Club Bilbao. Den tillid kvitterede han flot for, da han i dommerens tillægstid satte sidste fod på et indlæg fra Dembélé til slutresultatet 4-0.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle sidde så længe udenfor, men nu er jeg godt tilbage og jeg er glad for, at kunne hjælpe holdet og slutte mig til truppen, der er inde i en god periode' kom det fra den hollandske angriber umiddelbart efter slutfløjtet.

Han glædede sig over, at han vendte tilbage med en scoring. 'Det er altid godt at score og specielt på hjemmebane. Det er vigtigt for en angriber at score igen, men det vigtigste er holdets præstationer og vi er meget tilfredse med vores udvikling. Personligt har jeg arbejdet hårdt og er 100% klar til at hjælpe holdet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.