fbpx
Annonce

Memphis brillerede med mål og assists for Holland

FCBARCELONA.DK - 12.10.21

// Frenkie de Jong // Memphis Depay

Memphis Depay var endnu engang i hopla for det hollandske landshold, da de mandag aften udspillede gæsterne fra Gibraltar. Barca-angriberen spille en fænomenal kamp med to scoringer og to målgivende afleveringer.

Som ventet havde Gibraltar ikke en jordisk chance i gårsdagens VM-kvalifikationskamp mod Holland på De Kuip i Rotterdam. Her blev det til en ventet storsejr til hollænderne, som vandt hele 6-0.

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Frenkie de Jong og og Memphis startede inde for hollænderne, og her var det sidstnævnte, som blev kampens helt store oplevelse. Barca-angriberen scorede til både 2-0 og 3-0, mens han også stod for de målgivende afleveringer ved scoringerne til 1-0 og 6-0. Memphis var endda tæt på at ende med et hattrick, men Barca-spilleren brændte et straffespark efter 19 minutter af opgøret. 

Memphis Depay spillede hele kampen for hollænderne, mens Frenkie de Jong blev skiftet ud efter en times spil. Holland fører fortsat deres gruppe med 19 point efter 8 runder, mens Norge og Tyrkiet følger med henholdsvis 17 og 15 point.

.:FORSIDE:.