fbpx
Annonce

Medier: Depay-skifte til Barca bekræftes i næste uge

FCBARCELONA.DK - 12.06.21

// Depay


Noget tyder på, at Barca i næste uge kan bekræfte en endelig aftale med Memphis Depay, som klubben længe har jagtet. Håbet er at en aftale hurtigt falder på plads, så angriberens skifte er sikret.

I Barcelona ønsker man ikke at der skal ske det samme med Memphis Depay som man oplevede med Wijnaldum, der på målstregen valgte PSG frem for catalanerne. Derfor har man valgt at accellere forhandlingerne med spillerens agent.

Depay kan komme på fri transfer, men også andre klubber er interesseret, blandt dem Juventus. Barca har dog den fordel, at Depay meget gerne vil samarbejde med Ronald Koeman, der presser på for at aftalen falder på plads.

I dag melder aviserne Sport og El Mundo Deportivo begge, at det er håbet at kunne bekræfte en aftale allerede i næste uge. Selve den officielle præsentation må vente til EM er slut.

For Barca er det afgørende, at aftalen kommer på plads, for hvis Depay gør det godt under EM, kan det øge konkurrencen om den hollandske angriber. Der kan betyde at andre klubber tilbyder mere end Barca kan være med på og så risikerer man, at der sker det samme som med Wijnaldum, hvor PSG klart overmatchede Barcas tilbud.

Depay spiller sin første kamp ved EM i morgen aften, når Holland indleder slutrunden med opgøret mod Ukraine.

.:FORSIDE:.