fbpx
Annonce

Medie: Xavi mødtes med Haaland i tirsdags

FCBARCELONA.DK - 03.03.22

// Erling Haaland

ps5 art


Mere og mere tyder på, at Barca vil forsøge at hente Erling Haaland til Camp Nou til sommer. Denne torsdag afslører det cataanske medie L’Esportiu, at Xavi tirsdag rejste til München for at mødes med den norske angriber.

Der er ingen tvivl om, at sommerens helt store transferemne bliver Erling Haaland. De fleste store klubber i Europa er på jagt efter den talentfulde angriber og det gælder også Barca, som nævnes blandt favoritter grundet præsident Laporta gode forhold til agenten Mino Raiola.

Artiklen fortsætter under annoncen


Torsdag kan det catalanske medie L’Esportiu så afsløre, at Barca-træner Xavi Hernández, samt Jordi Cruyff fra den sportslige ledelse, i tirsdag rejste til München i Tyskland. Her mødtes de med Erling Haaland, som i øjeblikket er i gang med genoptræningen efter en skade.

Hvad der blev talt om under mødes vides endnu ikke, men der kan meget vel være tale om, at Xavi og Cruyff skulle fremlægge det sportslige projekt for nordmanden og vise ham hvad man kan tilbyde ham rent sportsligt.

Haaland har tidligere erkendt, at han inden længe skal tage en beslutning om sin fremtid. Nu bliver det så spændende at se, hvilken klub Dortmund-angriberen vælger som sin nye arbejdsgiver.

.:FORSIDE:.