fbpx
Annonce

Medie: West Ham har interesse i Memphis Depay

Markus Johannessen - 21.05.22

Memphis Depay var ikke en succes i Premier League, da hans ophold i Manchester United ophørte. Han genfandt dog formen efterfølgende og nu er londonklubben West Ham angiveligt interesseret i hans underskrift. 

Den 28 årige angriber har ikke spillet i det engelske siden 2017, hvor han kun nåede at sætte sit aftryk med syv mål og seks assists i United. Man må sige, at de statistikker tog nordpå, da han modsat rejste til den sydfranske by, Lyon, og kvitterede med 76 mål og 55 assists i løbet af hans fire sæsoner for Olympique.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu ligger hollænderen på en delt førsteplads på topscorerlisten, hos catalanerne, sammen med Aubameyang, da de begge har bidraget med 13 mål denne sæson. Dog har Memphis Depay ikke en fast startplads i Xavis mandskab og der er kamp til stregen om minutterne på grønsværen. Hollænderen har kontrakt indtil sommeren 2023, men ifølge det britiske medie, BT Sport, vil West Ham United gerne byde ham velkommen inden da. 

Londonklubbens ledelse har angiveligt fulgt hollænderen i en længere periode, da cheftræneren Davis Moyes ser et stort potentiale i Memphis, som han mener, at han er den rette manager til at forløse. 

Ifølge det britiske medie vil londonklubben snart lægge et bud på omtrent 40 millioner euro, hvilket ligger en smule under Depays nuværende markedsværdi. Det er ingen hemmelighed, at Xavi er igang med en større omrokering og det bliver givetvis udnyttet, da catalanerne ydermere har brug for pengene. Rygterne bakkes op af det spanske medie Fichajes, men der er fortsat ingen officielle udmeldinger fra catalanerne eller The Hammers.

// Memphis Depay
.:FORSIDE:.