fbpx
Annonce

Medie: Også Liverpool er ude efter Antoine Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.05.21

// Antoine Griezmann


Tidligere på ugen blev Antoine Griezmann sat i forbindelse med et skifte tilbage til Atlético Madrid til sommer, men nu er det den engelske storklub Liverpool, som sættes i forbindelse med den formstærke franske angriber.

Det er det spanske medie El Gol Digital, som i går bragte historien om Liverpools interesse i Griezmann. Liverpool-avisen Liverpool Echo skriver også om historien, og tilføjer, at Liverpool tidligere har været ude efter Griezmann.

Interessen i Griezmann fra Liverpool stammer ifølge meldingerne fra Jürgen Klopp, som angiveligt er begejstret for Barcas 30-årige angriber. Liverpool planlægger derfor tilsyneladende at komme med et bud på Griezmann i løbet af sommeren.

Barca købte Griezmann for 120 mio. euro, men den pris vil Liverpool ikke nærme sig til at starte med, hvis man skal tro rygterne. Deres første bud på Griezmann vil angiveligt lyde på omkring 50 mio. euro, altså 70 mio. euro mindre end hvad catalanerne gav for franskmanden for to år siden.

I de seneste dage har de catalanske medier kunne fortælle, at Barca er klar til at sælge Griezmann til sommer, hvis de får et tilfredsstillende tilbud på ham. Så er spørgsmålet bare om de vil stille sig tilfredse med 50 mio. euro.

.:FORSIDE:.