fbpx
Annonce

Medie: Laporta tæt på sponsoraftale til 3,7 milliarder

FCBARCELONA.DK - 28.04.21

// Joan Laporta


Journalisten Jose Alvarez Haya, som arbejder for spanske El Chiringuito TV, kunne denne onsdag afsløre, at Barca-præsident Joan Laporta nærmer sig en aftale med en ny sponsor til en værdi af svimlende 3,7 milliarder danske kroner.

Det er ingen hemmelighed, at økonomien på Camp Nou befinder sig i en af de værste forfatninger nogensinde. Corona-pandemien har givet den catalanske klubkasse en voldsom mavepuster, hvilket har sat klubben under et massivt pres.

Nu tyder noget dog på, at Joan Laporta inden længe kan præsentere en indsprøjtning af kapital til Barca. Ifølge journalisten Jose Alvarez Haya, som arbejder for spanske El Chiringuito TV, nærmer Laporta sig nemlig en ny sponsoraftale, som vil indbringe klubben i omegnen af 500 millioner euro, som svarer til 3,7 milliarder kroner.

En sponsoraftale i denne størrelsesorden vil gøre underværker for Barca, hvor den i første omgang vil rette op på den nuværende økonomiske situation, men også gøre det markant mere realistisk at tale om betydelige spillerindkøb til sommer.

Der er ingen meldinger om, hvilken virksomhed der er i spil som den nye sponsor eller hvor tæt Laporta er på at lukke en aftale.

.:FORSIDE:.