fbpx
Annonce

Laporta trækker sig fra fodboldforbundets bestyrelse

Anders Lang Jensen - 16.11.23

// Joan Laporta

Hidtil har Barcas præsident Joan Laporta været medlem af bestyrelsen for det spanske fodboldforbund, RFEF, sammen med Real Madrid-præsident Florentino Pérez. De to træder dog nu ud af bestyrelsen fra dags dato.

På et bestyrelsesmødefor en måned siden i det spanske fodboldforbund, RFEF, meddelte Joan Laporta og Real Madrids præsident Florentino Pérez, at de træder ud af forbundets bestyrelse. Umiddelbart er der dog ikke et stort drama under opsejling.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ovenpå skandalen med den tidligere forbundspræsident Luis Rubiales blev Pedro Rocha udnævnt som midlertidig præsident for RFEF, som både Laporta og Pérez har et tæt forhold til. I begyndelsen af det nye år starter forbundet en valgkamp om at vælge en ny permanent præsident, og det er årsagen til udmeldelsen.

Ifølge avisen AS har Joan Laporta og Florentino Pérez nemlig besluttet sig at forlade bestyrelsen for at tage enhver afstand fra den forestående valgkamp i forbundet grundet deres forhold til den nuværende præsident Pedro Rocha.

De to klubpræsidenter er de eneste, der har trukket sig fra bestyrelsen forud for det kommende valg. Spørgsmålet bliver, om Joan Laporta og Florentino Pérez genindtræder på et senere tidspunkt, når en ny præsident er valgt endegyldigt.

laporta25

.:FORSIDE:.