fbpx
Annonce

Medie: Dembélé har afvist Barca og sat hus til salg

Simon Arun Vrábel - 27.05.22

// Ousmane Dembélé

Nu ser det ud til at der sker noget omkring Ousmane Dembélé, for flere spanske medier melder i dag, at franskmanden har afvist Barcas tilbud og sat sit hus til salg. Han vil til Paris og Mbappé siges at støtte ideén.

Der er ingen som betvivler Ousmane Dembélés evner på en fodboldbane, men mange Barca-fans har igennem længere tid ønsket, at kapitlet om hans kontrakt bliver afsluttet og det lader nu til, at der er sket et afgørende gennembrud. Flere spanske medier, herunder avisen AS, meddeler at franskmanden har afslået catalanernes tilbud om en forlængelse, da han i stedet vil til PSG.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dembélé har dermed angiveligt endelig givet Barca et svar på om han ønsker at forlænge sin kontrakt eller forlade klubben på en fri transfer efter fem år i blaugrana. Ifølge spanske medier er den primære årsag, at han gerne vil spille sammen med sin gode ven, Kylian Mbappé, i Paris. Som konsekvens deraf er franskmanden allerede begyndt at pakke sine ting sammen og sat sit hus i Barcalona til salg da fokus nu kun er på PSG.

I Paris har de seneste meldinger ellers gået på, at PSGs nye sportsdirektør, Luis Campos, ikke har interesse i at tilføje den hurtige kantspiller til den i forvejen stjernespækket trup, men her kommer Mbappé ind i billedet. Som en del af hans aftale i den seneste kontraktforlængelse er det nemlig blevet aftalt, at Mbappé har stor indflydelse på både valg af spillerkøb og endda også valg af træner i den franske hovedstad. Her lader det til, at den første kontroversielle beslutning bliver, at Mbappé – stik imod sportsdirektørens ønske – vil beslutte at Dembélé skal til PSG.

Dembélé og Mbappé er gode venner og de vil begge to gerne spille sammen hvorfor det ikke er utænkeligt at den Qatar-ejede klub igen må til lommerne. Det må nemlig antages at Dembélé vil forlange en større sign-on bonus som er kutymen, når en spiller ankommer på en fri transfer. Det bliver noget svært at forestille sig hvem af Mbappé, Neymar, Messi og Dembélé som vil tage sig til takke med at være fjerdevalg.

Med begyndelsen på afslutningen af kapitlet om Dembélé kan Xavi og den sportslige ledelse rette blikket andetsteds og forsætte forberedelserne til næste sæson. Slutter historien om franskmanden her, vil Dembélé blive husket som den næstdyreste spiller som Barca har købt – nogensinde. Franskmanden ankom i 2017 for intet mindre end 145 millioner euro som en direkte erstatning for Neymar og er i løbet af hans fem sæsoner i klubben noteret for 150 kampe med 32 mål og 34 assist.

.:FORSIDE:.