fbpx
Annonce

Medie: Dembélés fremtid er ikke afgjort

Jeppe Kjær - 09.03.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


En af de store historier i vinterens transfervindue omhandlede Ousmane Dembélés fremtid. I det franske program Téléfoot blev der forleden forsikret om, at fremtiden for angriberen endnu ikke bestemt, og at en kontraktforlængelse i Barca stadig er en mulighed.

Ousmane Dembélés fremtid bliver der fortsat snakket en del om. Søndag blev et afsnit af det franske fodboldprogram Téléfoot dedikeret til at snakke om franskmanden, hvis kontrakt udløber den 30. juni. Her forsikrede Téléfoot om, at selvom Dembélé og hans agent fik en masse interesse fra flere europæiske klubber, så er der ingen aftale på plads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé valgte tilbage i december ikke at forlænge sin kontrakt med Barca. Dette gjorde, at han i en stor del af januar blev udelukket fra truppen, indtil han besluttede sig for, hvad han ville. Barca prøvede at sælge ham til PSG og Tottenham, dog uden held, og efterfølgende begyndte Xavi at bruge franskmanden igen.

Denne beslutning har gjort, at den franske spiller er blevet glad for Xavi som træner, og dette skulle være en af grundene til, at han ikke har lavet nogen aftale med en anden klub. Ifølge Téléfoto har den tidligere Dortmund-spiller alle bolde i luften, hvor alle scenarier er på spil, heri en mulig forlængelse.

I den seneste tid har det dog virket til, at Dembélé føler sig godt tilpas på og udenfor banen. Han spiller godt og han giver en masse fart og kvalitet til angrebet i Barca. Der er derfor ingen tvivl om, at det vil falde i god jord hos Xavi og ledelsen, hvis Dembélé skulle beslutte sig for at blive.

.:FORSIDE:.