fbpx
Annonce

Mange i ledelsen har forladt Barca under Laporta

Anders Lang Jensen - 15.03.24

// Joan Laporta

For tre år siden tiltrådte Joan Laporta som ny Barca-præsident, og siden er der sket rigtig meget omkring klubben. I forhold til ansatte i Barca har mange dog forladt sin stilling, og specielt i ledelsen har der været stor udskiftning.

Torsdag offentliggjorde Barca, at den økonomiske vicepræsident Eduard Romeu har valgt at forlade sin post i Barca. Det er et stort slag for klubben, eftersom Eduard Romeu har haft en nøglerolle i det kolossale arbejde med at vende klubbens økonomi samt forarbejdet mod det nye Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt det har fyldt en stor del af præsident Laportas arbejde i de to år, siden han startede på sin anden periode som præsident i Barca. Men i samme periode har en række ledende ansatte forladt deres stilling i klubben, og spørgsmålet er, om det efterhånden er bekymrende.

Direktørerne Ferran Reverter og Òscar Grau, chef for La Masia Xavier Martin, chef for scouting Alex Garcia, samt Mateu Alemany og Jordi Cruyff fra den sportslige ledelse er de mere prominente navne, som alle har besluttet at forlade Barca i perioden under Laporta i de seneste blot to år.

De fleste opsigelser er ikke blevet uddybet i en voldsom høj grad, men tendensen er værd at bemærke, fordi det er mange ledende ansatte, der er blevet erstattet. Nu er det Eduard Romeu, som klubben må undvære og skal erstatte hurtigst muligt på et enormt vigtigt område i klubbens nuværende situation.

laporta3

.:FORSIDE:.