fbpx
Annonce

Magiske Pedri fik Camp Nou op af stolene

Nicolai Knudsen - 28.02.22

// Pedri

ps5 art


Fire forskellige angribere kom søndag på måltavlen for Barca, men alligevel var det en anden, der stjal showet. Unge Pedri Gonzales viste endnu engang de evner frem, der har gjort ham til et af verdens allerstørste talenter. 

Med sit legende touch på bolden og uovertrufne blik for spillet fik Pedri det svære til at se nemt ud, og særligt to øjeblikke i anden halvleg fik fansene op at stå. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Den første episode var en magisk tunnel på Balenziaga ude ved den ene sidelinje. Med ryggen mod modstanderen og godt presset ud mod linjen, lavede han en hurtig kropsfinte efterfulgt af et kvikt skub med hælen gennem baskerens ben. Trækket som efterlod selv hovedpersonen forbløffet fik fansene til højlydt at hylde midtbanegeneralen.

Pedri virker dog som typen, der altid vil mere - og det viste han kort tid efter. I bedste tiki taka stil - og med en finte der havde gjort Iniesta stolt - fik Pedri og holdkammeraterne bolden spillet fri af et hårdt pres omkring midterlinjen. Inspireret slog han herefter en smuk aflevering på tværs af banen til Dembélé, der efter et par korte træk smed bolden ind i panden på Luuk de Jong til 3-0 scoringen. 

Mens ovenstående er glimrende eksempler på det, Pedri kan, så er det mest imponerende, at han som 19-årig dominerer spillet på midten af banen. Han har en uovertruffen evne til at fortolke spillet og tage de rigtige beslutninger hver gang. Det er en gave at have ham, og der er næppe tvivl om, at han er af nøglerne til Barcas succes i fremtiden.

.:FORSIDE:.