fbpx
Annonce

Mads Junker efter Madrid-sejr: 'De vinder ligaen'

FCBARCELONA.DK - 18.04.22

// La Liga

Real Madrid vandt søndag aften over Sevilla og det mener TV2's fodboldekspert Mads Junker bliver afgørende for hvor mesterskabet lander. Han tror ikke at Real Madrid smider ni point i deres sidste seks kampe.

Med søndagens resultat har Real Madrid nu 15 point ned til Barca på andenpladsen, ganske vist for to kampe mere. Vinder Barca de to kampe de har på hånden, mod Cádiz i aften og mod Rayo Vallecano om en uge, vil de være ni point efter Madrid med lige kampe spillet, og begge med seks kampe tilbage at spille.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Barca er bedst indbyrdes med Real Madrid, vil catalanerne i tilfælde af pointlighed tage førstepladsen. Det betyder at Barca skal hente ni point ind på de hvide og det tror Mads Junker ikke længere på.

'Hvis der skal komme spænding om det, skal Barcelona få 24 point i deres sidste otte kampe. Og det virker noget usandsynligt, at Barca skal gøre rent bord. Havde Real tabt, havde jeg ikke turde komme med forudsigelsen, men nu føler jeg mig overbevist' udtaler han ifølge TV2.

'Samtidig med det skal Real sætte en del point over styr, og det tror jeg ikke, de gør. De har et fint slutprogram, hvor kun Real Betis og Atlético Madrid bør drille. Det virker meget urealistisk, at de skulle sætte deres føring over styr. Jeg tror ikke mesterskabet kommer i fare' siger han videre.

I Barcelona havde man da også udset sig Madrids opgør mod Sevilla som en nøglekamp, der kunne bringe spændingen tilbage i ligaen, men med Madrids sejr er der næppe mange Barca-fans der tror på miraklet.

.:FORSIDE:.