fbpx
Annonce

Luuk de Jong: 'Jeg vil ikke skifte klub igen'

Anders Lang Jensen - 22.01.22

// Luuk de Jong

ps5 art


Hollandske Luuk de Jong har på imponerende vis vendt sin situation rundt i Barca. Angriberen havde det ene ben ude af klubben, men efter vigtige scoringer kan han meget vel fortsætte i Barca – det samme slår han selv fast.

Luuk de Jong er lejet i spanske Sevilla, og efter en vanskelig start har angriberen i den seneste periode scoret vigtige mål, og det har imponeret trænerstaben i det catalanske. Hollænderen selv slår også fast, at han ikke vil forlade Barca denne vinter.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg vil ikke skifte klub og by igen. Selv hvis jeg kommer tilbage til at være på bænken, kan jeg fortsat bigrage og være værdifuld for holdet. Jeg tror, jeg har overrasket Xavi’, siger Luuk de Jong til avisen Mundo Deportivo.

’Ronald Koeman har for nylig sendt en besked til mig for at ønske tillykke. Det er noget, jeg sætter pris på. Det handler om aldrig at give op, for man får altid en chance på et tidspunkt’, slutter han.

Luuk de Jong har længe lignet en færdig mand på Camp Nou, men den nuværende situation tegner i retning af, at angriberen forbliver Barca-spiller ind til sommer.

.:FORSIDE:.