fbpx
Annonce

Luuk de Jong: 'Jeg kender ikke min fremtid endnu'

Anders Lang Jensen - 23.04.22

// Luuk de Jong

Hollandske Luuk de Jong har vist sit værd som en afgørende spiller i bredden for cheftræner Xavi. Angriberen har trods begrænset spilletid scoret vigtige mål og Barca overvejer at beholde ham. De Jong kender dog ikke fremtiden endnu.

For nu er Luuk de Jong ikke Barca-spiller efter sommerpausen, da hollænderen er på Camp Nou på en lejeaftale fra Sevilla. Angriberens præstationer har dog gjort ham interessant for Barca på den længere bane, men De Jong kender ikke sine fremtidsplaner på nuværende tidspunkt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg er 100 procent ærlig, når jeg siger, at jeg virkelig ikke ved, hvad fremtiden bringer. Jeg har masser at se til i denne smukke fodboldklub, men jeg kan sige, at PSV også har en speciel plads i mit hjerte’, siger Luuk de Jong i et interview med mediet NOS.

’Alle i truppen startede med samme udgangspunkt efter Xavis ankomst, så jeg har bevist mig selv overfor ham i jagten på at blive her. Jeg kender min rolle på holdet – at skabe noget i de kampe hvor der er brug for det’, slutter han.

31-årige Luuk de Jongs lejeaftale med Barca udløber efter denne sæson, mens hans kontrakt med Sevilla løber frem til 2023.

.:FORSIDE:.