fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Aldrig nemt at score mange mål'

Simon Arun Vrábel - 24.01.24

// Robert Lewandowski

Mandag aften afholdt den catalanske avis Mundo Deportivo deres årlige gallafest, hvor Robert Lewandowski vandt titlen som sidste års ligatopscorer. I den forbindelse gav han et kort interview om, hvordan han har det i Barca.

Robert Lewandowski er i gang med sin anden sæson i Barca-trøjen, og selvom polakken ikke har fundet vej til netmaskerne lige så ofte som i sidste sæson, så føler den 35-årige angriber sig rigtig godt tilpas både i klubben og i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det er aldrig nemt at score mange mål, men jeg spiller på et hold med en masse unge talenter, og jeg føler mig rigtig godt tilpas. Generelt set har jeg det rigtig godt her i Barcelona og i Barca’, indledte Lewandowski ifølge avisen Mundo Deportivo.

’Sidste år vandt vi ligaen og Supercuppen, og jeg var topscorer, men den her sæson er også vigtig for os. Vi har brug for tid for at kunne komme ind i en rytme af sejre. I år vil vi vinde Copa del Rey, så vi skal hele vejen til finalen. I ligaen mangler vi forsat en del point, men de skal nok komme stille og roligt. Jeg er sikker på, at vi nok skal vinde titler i år’, forsatte en 35-årige angriber.

’Vores sejre er altafgørende for tilliden til hinanden og selvtilliden på holdet. I går (red. i søndags) slog vi Real Betis med 2-4 på deres egen bane, hvor vi ved, at det altid er svært at vinde. Vi er FC Barcelona, og vi skal i gang med at score mål igen. Det fortjener vores fans. Nu handler det om Copa del Rey-kampen imod Athletic Bilbao, og om at vinde finalen. Det er en titel jeg ikke har vundet i Spanien, og som jeg brænder for at vinde’, afsluttede Lewandowski efter at have modtagetsit trofæ.



.:FORSIDE:.