fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Det var bare ikke vores dag'

Simon Arun Vrábel - 11.12.23

 


Da Robert Lewandowski efter kampen mødte pressen efter nederlaget mod Girona, hvor polakken scorede, mente han at Barca var uheldige i flere situationer, og at holdet ellers spillede bedre end Girona.

Det var en noget slukøret Robert Lewandowski, som efter nederlaget til Girona mødte pressen i mixed-zone, og selvom polakken scorede et flot hovedstødsmål til 1-1, så havde den rutinerede angriber også sin andel i, at holdet kun scorede to mål trods en hav af chancer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det var en svær kamp, hvor vi havde det rigtig svært. Jeg synes dog, at vi spillede bedre end Girona i flere aspekter af kampen. Vi prøvede at spille vores spil, men det var svært’, indledte den 35-årige angriber.

’Vi bliver nødt til at forsætte med at arbejde hårdt og tænke positive tanker. Vi forsøgte at gøre vores bedste i dag, men det var bare ikke vores dag. Vi vidste at det ville blive en svær kamp, og nu må vi analysere hvad der gik galt og kæmpe for at vinde de resterende kampe i ligaen’, afsluttede Robert Lewandowski ifølge avisen Mundo Deportivo

Med sit mål imod Girona var det 8. gang i denne sæson, at Lewandowski scorede i ligasammenhæng, imens polakken også er noteret for et enkelt mål i Champions League.



// Girona // Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.