fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi har ophævet aftalen med Nike'

FCBARCELONA.DK - 23.03.24

 


Rygterne om en åben konflikt mellem Barca og trøjesponsoren Nike er nu blevet bekræftet af præsident Joan Laporta selv. I en podcast fortæller han, at Barca har opsagt kontrakten fordi de mener, at Nike har brudt aftalen.

'Vi fortalte Nike, at på grund af nogle brud på aftalen, som vi anså for åbenlyse, ville vi ophæve kontrakten. De havde 45 dage til at kompensere os, men det gjorde de ikke og vi meddelte dem, at vi ophævede aftalen. De svarede med nogle juridiske forholdsregler, som vi har svaret på og nu venter vi på, at det bliver afklaret'  kommer det fra Laporta i en podcast, som flere medier bringer indholdet af, blandt dem avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


'De har forsøgt at forbedre kontrakten, men de har ikke anstrengt sig nok, for vi ved at markedet vil betale mere. Vi er åben for alle muligheder, men vi vil ikke have en kontrakt der er meget dårligere end hvad markedet betaler. Det nemme ville være at fortsætte med Nike, men det nemme er ikke altid det bedste for klubben' fortsætter Barca-præsidenten.

'Vi arbejder på alle de muligheder der er og målet er, at få verdens bedste sponsoraftale' afslutter Joan Laporta.

laporta11F

// Joan Laporta // Nike
.:FORSIDE:.