fbpx
Annonce

Laporta søger ny træner og Koeman må vente på svar

FCBARCELONA.DK - 27.05.21

// Joan Laporta // Ronald Koeman


Der er ikke kommet nogle officielle udmeldinger fra tirsdagens møde mellem Koeman og præsident Laporta. Lokale medier fortæller dog, at Laporta har bedt om to ugers tænkepause, inden han beslutter om Koeman fortsætter.

Aviserne Sport og El Mundo Deportivo er enige i deres vurderinger af mødet tirsdag aften mellem Laporta og Koeman. De mener at mødet udelukkende tjente det formål, at købe tid til Laporta, så han kan undersøge om der kan findes en kvalifceret afløser for Koeman.

Det bakkes op af, at mødet kun tog en halv time og at Koeman havde sin repræsentant Rob Jansen med til mødet. De mødte frem for at diskuere fremtiden, men blev angiveligt sendt hjem med beskeden om, at intet er afgjort endnu og at de derfor må vente på svar.

Joan Laporta er tilsyneladende klar til at fyre Koeman, men kun hvis der kan findes en langsigtet løsning, der kan bringe holdet tilbage til toppen af europæisk fodbold. Derfor er det slet ikke usandsynligt at Koeman fortsætter.

Meget tyder derfor på at Koeman må gå med uvisheden et par uger. Han ved ikke om han er købt eller solgt, men kan ikke gøre meget andet end at vente. Hans kontrakt løber en sæson mere og han har flere gange slået fast, at han har tænkt sig at opfylde kontrakten.

.:FORSIDE:.