fbpx
Annonce

Laporta: 'Javier Tebas skader Barcas interesser'

FCBARCELONA.DK - 01.06.22

// Joan Laporta // Javier Tebas

Den åbenmundede og kontroversielle La Liga præsident Javier Tebas udtalte i går, at Barca ikke har råd til Lewandowski. Den udtalelse falder ikke i god jord hos Barcas præsident Laporta, der mener Tebas skader Barcas interesser.

Javier Tebas holder sig ikke tilbage med sine personlige meninger, om så de er politiske og ikke har noget med fodbold at gøre, eller hvis det omhandler konkrete spillere. I går var det Barcas ønske om at købe Robert Lewandowski, der fik en kontroversiel kommentar.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Barca kan ikke hente Lewandowski. Klubbens ledelse kender udmærket til vores økonomiske kontrolregler og lige nu står de i en økonomisk situation, der gør, at de ikke kan hente nye spillere til denne pris' udtalte La Liga-præsidenten blandt andet.

Det fik hurtigt Joan Laporta til at reagere. 'Efter at La Liga præsidenten har sagt, at vi ikke kan købe en spiller, vil jeg tillade mig at minde om, at hans funktion er at varetage La Ligas og klubbernes interesser. Jeg beder ham fraholde sig fra at komme med udtalelser om Barca kan købe en spiller eller ikke' udtalte han til Barca TV i går.

'Han skader tydeligt FC Barcelonas interesser. Jeg ved ikke om det er med vilje han kommer med disse udtalelser. Hvis det er med vilje viser det tydeligt, at han ønsker at skade Barcas interesser. Hvis det ikke er med vilje, viser det endnu en gang hans manglende evne til at formulere sig og ønsket om en hovedrolle. Jeg synes ikke det er passende' fortsatte Laporta sin svada.

Det er langt fra første gang, at Javier Tebas, der i øvrigt er erklæret Real Madrid fan, samt politisk er på den yderste højrefløj og modstander af selvstyre i Catalonien, kommer med kritiske udtalelser om Barca.

.:FORSIDE:.