fbpx
Annonce

Laporta: 'Håbede Messi ville spille gratis'

Anders Lang Jensen - 08.10.21

// Lionel Messi // Joan Laporta

Præsident Laporta har haft nok at se til i sin tid på Camp Nou. Lionel Messi forlod Barca i sommer, mens klubbens økonomiske situation fortsat kræver meget arbejde. Joan Laporta har snakket med RAC1 om Barcas situation.

Flere store beslutninger er blevet truffet henover sommeren, og arbejdet fortsætter i Barcas topledelse. Det og meget mere har Laporta kommenteret i en længere snak med den catalanske radiostatioin, RAC1.

Klubbens økonomi:
'Sandheden er, at da vi overtog klubben, var problemerne markant større end forventet. Vi er bekymrede for de ting, der er foregået. Den tidligere ledelse var baseret på impulsive handlinger, og transfers, der ikke kunne betales'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Arbejdet på et nyt Camp Nou:
'At låne penge er essentielt for klubben og for at kunne realisere vores planer – for eksempel med et nyt stadion, der vil generere en stor indtægt. Det nye stadion vil have plads til 110.000, og planen er at rykke til Estadi Johan Cruyff når byggeriet starter – det vil kun tage et års tid'.

Kontraktforlængelser:
'Vi arbejder på at forlænge med vores unge spillere i truppen – og inden for den næste uge vil vi have gode nyheder. Både Pedri og Ansu Fatis forlængelser er godt på vej, og vi arbejder også på at give Gavi en ny kontrakt'.

'Sammen med Sergi Roberto arbejder vi på at omstrukturere hans kontrakt. Han har gjort en stor gestus for klubben, men det er ikke færdiggjort endnu, fordi der er enkelte detaljer, der mangler'.

Lionel Messi:
'Jeg håbede til sidste minut, at Messi ville sige, at han ville spille gratis for os. Det havde jeg syntes om, og han ville have overbevist mig, og som jeg forstår det, så havde ligaen også accepteret det. Men vi kan ikke bede en spiller på det niveau om den slags'.

Laporta tilføjer desuden, at han mærkede et stort ønske fra Messi om at blive, men samtidig var argentineren under et stort pres på grund af det store tilbud, han havde fra PSG.

.:FORSIDE:.