fbpx
Annonce

Laporta: 'For mig er Dembélé bedre end Mbappé'

FCBARCELONA.DK - 03.12.21

// Ousmane Dembélé

instabar


Barca kæmper for at få Ousmane Dembélé til at skrive under på en forlængelse, men indtil nu forgæves. I et interview roser præsident Joan Laporta angriberen og understreger samtidig, at Dembélé gerne vil blive i klubben.

Det er catalansk TV3 der har mødt Joan Laporta til en kommentar til den langstrakte føjleton om Dembélés kontrakt der udløber til sommer, og som der har været forhandlet om hele sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Dembélé ønsker at blive. Det ved jeg, for vi har en rigtig god relation til ham. For os er han en fantastisk spiller og vi ønsker at han bliver, men det er en situation der kræver en forhandling' kom det fra fra Barca-præsidenten.

Det er økonomien der ser ud til at skille parterne. 'Repræsentanterne ønsker det bedste for deres spiller, men nogle gange må jeg forklare, at det bedste ikke kun handler om penge. Jeg håber han bliver' fortsatte Laporta.

'Jeg er meget entusiastisk omkring Dembélé. For mig er han bedre end Mbappé og jeg vil rigtig gerne have at han bliver' afsluttede Barca-præsidenten.

.:FORSIDE:.