fbpx
Annonce

Avis: Barca overvejer at give Dembélé en kort kontrakt

Anders Lang Jensen - 01.03.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Stemningen omkring Ousmane Dembélé har vendt sig en smule i det catalanske. Franskmanden var på vej ud af klubben i januar, men nu er en fremtid på Camp Nou ikke udelukket. Barca overvejer at tilbyde ham en kort kontrakt.

Fra at ligne en færdig mand, der aldrig kom på banen for Barca nogensinde igen, er Ousmane Dembélé nu tilbage i varmen efter en række stærke præstationer. Kontrakten udløber dog fortsat efter denne sæson, men ledelsen arbejdet i kulissen i jagten på den eftertragtede underskrift. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er klar over vigtigheden af at kunne forlænge med Dembélé og ikke miste ham kvit og frit til sommer. Derfor overvejer ledelsen lige nu at tilbyde en kort kontrakt på maksimalt to år til franskmanden i håbet om, at Dembélés lejr vil være mere åbne over for sådan en løsning.

Barcas krav vil dog samtidig være, at Dembélés agenter sænker deres økonomiske krav markant. Sker det, vil der på nærmest mirakuløs vis være en stor sandsynlighed for, at Dembélé i sidste ende kan forlænge kontrakten med Barca.

.:FORSIDE:.