fbpx
Annonce

Koeman kritiseres for Nico González-kommentar

Anders Lang Jensen - 04.10.21

// Nico González

Nico González startede inde i opgøret mod Atletico Madrid, men midtbanespilleren havde problemer og blev skiftet ud i pausen. Efter kampen kritiserede talentet Ronald Koeman og det skaber kritik om hollænderen.

Nico González har fået en håndfuld kampe for førsteholdet i denne sæson, hvor han ellers normalt er en del af Barca B. Det var en stor scene at spille på lørdag aften mod Atlético og efter hans fejl ved 1-0-målet, gik Koeman ud med kritik af den blot 19-årige midtbanespiller:

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


'Vi må ikke efterlade så meget plads, når vi mister bolden. På midtbanen skal vi følge vores modstander, men Nico lod Lemar være helt alene. Måske forstår folk nu, hvorfor vi nogle gange spiller med tre forsvarsspillere' lød det fra Koeman ifølge AS.

Avisen AS melder om utilfredshed i dele af Barca-truppen, hvor der ikke er forståelse for, hvorfor Koeman skal hænge en ung spiller ud i pressen. Nico González skulle i forvejen være langt nede selvtillidsmæssigt efter sin udskiftning i halvlegen, melder avisen slutteligt.

.:FORSIDE:.