fbpx
Annonce

Koeman: 'Jeg ved ikke om jeg fortsætter'

FCBARCELONA.DK - 21.05.21

© FC Barcelona
// Ronald Koeman

Koeman har holdt pressemøde op til kampen mod Eibar i morgen, men det kom til at handle meget mere om Barca-trænerens fremtid. Han var tydeligt skuffet over Laportas manglende opbakning og ved ikke om han fortsætter.

Det var en meget ærlig Ronald Koeman der svarede på nærgående spørgsmål fra pressen inden sæsonens sidste kamp. Her er hvad Barca-træneren udtalte:

Kampen mod Eibar:
'Det er sæsonens sidste kamp og vi går efter at vinde den, selvom der ikke er mere vi kan gøre i ligaen. Jeg vil gerne slutte sæsonen med en sejr'

Tror Koeman han fortsætter næste sæson?
'Ærligt talt, så ved jeg det ikke. Jeg har ikke talt med præsidenten siden vi spiste sammen for et par uger siden. Vi skal have talt sammen, men fra den første dag har jeg sagt, at jeg ønsker at fortsætte og opfylde min kontrakt. Det er dog præsidenten der bestemmer, så vi må se'.

Føler Koeman opbakning fra klubben?
'Ikke i den sidste del af sæsonen. Vi har ikke talt om fremtiden og jeg forstår, at de seneste resultater skaber tvivl. Man skal altid vinde noget i denne klub. Hvis man i sidste ende ikke vinder noget og klubben mener der skal en ny træner til, perfekt, men så må man kommunikere noget. Det er vigtigt både for klubben og for mig, at vi får talt sammen efter kampen imorgen'.

Præsident Laportas skuffelse over resultaterne:
'I den seneste måned burde man have respekteret sin træner og sine spillere mere. Jeg føler ikke vi fortjener denne behandling, men derimod mere respekt. Der er meget der burde gøres anderledes'.

Laporta ønsker store ændringer:
'Det vi taler om, bør blive holdt internt. Det slipper for mange ting ud fra denne klub, som ikke burde slippe ud. I respekt for spillerne skal man sige det til dem selv eller deres repræsentanter. Det den måde jeg er på'.

Har Koeman fortrudt sit skifte til Barca?
'Nej, aldrig. Min drøm har altid været at træne Barca og jeg meget henrykt over at være her, også i dag. Det er et stort pres, men det ved man, men måske der mangler respekt for trænerne i dette land i forhold til andre lande. Jeg vil gerne fortsætte, men vi skal have talt om det'.

Koemans vurdering af sæsonen?
'I august måned ville vi have været tilfredse med det vi har opnået. Vi har vundet en titel og kæmpede med om ligaen indtil for et par kampe siden. Vi er selvfølgelig triste, men med alle de problemer vi har haft i sæsonen, og jeg behøver ikke nævne dem alle, har det ikke været en dårlig sæson, men heller ikke god. Vi skal huske på, hvad der har været imod os'.

Uden Messi og Pedri mod Eibar:
'Der er tre eller fire spillere, der har ydet en enorm indsats på alle måder. Jeg siger ikke at de andre ikke har gjort det, men Frenkie de Jong, Pedri og Messi har spillet næsten alle minutter. Pedri vil meget gerne til EM og Messi skal til Copa América, så jeg ønsker at beskytte dem fysisk. De Jong sad ude i vores seneste kamp, så han er med mod Eibar'.

Messis fremtid:
'Jeg håber han bliver her i mange år. Denne sæson har han endnu en gang vist, at han er unik, både som professionel og person. Han har scoret 30 mål og betydet meget for vores spil. Barca har en meget bedre fremtid med Messi end uden'.

Stemningen i truppen:
'Det har været en svær uge for spillerne og stemningen er naturligt nok ikke den bedste. Det har taget hårdt på spillerne, hvad der er sket de seneste dage. Det er nornalt, så der er brug for at få talt om fremtiden'.

.:FORSIDE:.