fbpx
Annonce

Koeman: 'Jeg føler mig skidt behandlet af pressen'

FCBARCELONA.DK - 15.05.21

© FC Barcelona
// Ronald Koeman

Det kom meget til at handle om holdets problemer og Koemans fremtid, da Barca-træneren holdt pressemøde i dag op til kampen i morgen mod Celta. Han føler sig klar til en sæson mere, men føler at medierne ikke behandler ham rimeligt.

Søndagens modstander fra Celta blev ikke nævnt med et eneste ord på pressemødet. Her er hvad Koeman blev spurgt om og hvad han svarede:

Tror Koeman på et mesterskab?
'Det handler om fortsætte med at tro på det, selvom mulighederne er små, men så længe chancen er der, skal man tro på det'.

Hvad talte Koeman med præsident Laporta om på torsdagens møde?
'Jeg kan ikke sige så meget. Vi talte om Barca, om holdet og de seneste resultater. Vi aftalte at tale sammen igen når sæsonen er slut'.

Koemans fremtid som Barca-træner:
'Jeg er glad for at være her og vil gerne fortsætte næste sæson. Det er præsidentens beslutning, men jeg tager det helt roligt'.

Hvad er Koemans vurdering af sæsonen:
'Man skal analysere hele sæsonen og se hvordan det er gået. Vi er skuffede, for vi kunne have ført ligaen. Der er mange ting der kan forbedres, men også meget der er forbedret. Jeg vil helst tale om det og når sæsonen er slut.

Har Barca selv smidt mesterskabet væk?
'Vi har ikke smidt ligaen, når man analyserer hele sæsonen. Vi var 12 eller 13 point bagud og vi kom tilbage med hårdt arbejde. Atlético og Real Madrid har også mistet point, men det var mod Granada at vi mistede en gylden mulighed for at tage føringen'.

Føler Koeman sig dårligt behandlet af medierne?
'Ja, jeg føler mig lidt skidt behandlet de seneste to uger. Man ser kun på to uger, men man skal analysere hele sæsonen, vores sejr i pokalen og spillerne. Jeg har hørt medierne sige, at vi gør det rigtig dårligt og det er jeg ikke enig i. På to uger er det hele gået fra at være perfekt til forfærdeligt og det er ikke rimeligt'.

Føler Koeman opbakning fra spillerne?
'Jeg føler truppens opbakning selvom det ikke er let, for der skal tages beslutninger som alle ikke er tilfredse med. Jeg forsøger altid at tale med spillerne og være åben'.

Mingueza spiller for B-holdet søndag:
'Jeg vil gerne fremhæve Oscar Mingueza, der har bedt om at hjælpe B-holdet i deres oprykningskamp. Det skal man takke ham for. Jeg lader ham spille kampen på trods af vores situation i ligaen'.

Er Koeman skuffet over spillerne?
'Jeg er ikke skuffet over mine spillere, for det har været en svær sæson. Jeg synes at tilhængerne har set nogle flotte kampe og spillerne har vist sult, selvom vi ikke har spillet på vores niveau i nogle kampe. Det er et hold med fremtid som tilhængerne kan glæde sig over'.

Hvor er der brug for forstærkninger?
'Det er ikke tiden til at tale om det, for der mangler stadig to kampe. Vi arbejder videre og skal respektere de spillere vi har'.

.:FORSIDE:.