fbpx
Annonce

Koeman indledte pressemøde med kontroversielt citat

FCBARCELONA.DK - 02.10.21

© FC Barcelona
// Ronald Koeman // Louis van Gaal

Ronald Koeman vakte opsigt i går på pressemøde, der dannede optakt til kampen mod Atlético. Her lagde han ud med med et citat fra sin landsmand Louis van Gaal, da han i stor irritation valgte at forlade Barca i konflikt med alt og alle.

Koeman gik ind til pressemødet i går og tog straks ordet. 'Jeg husker en sætning fra Van Gaal. Goddag, mine venner fra pressen' sagde han med et stort smil. 'Den er god. Lad os komme i gang' fortsatte han.

Her refererer Koeman til et pressemøde den 20. maj 2000, hvor Van Gaal valgte at tage sin afsted. Dengang sagde Van Gaal følgende: 'Goddag, mine venner fra pressen. Jeg rejser. Tillykke'.

Det er kontroversielt at citere Van Gaal, for dengang var Barca-træneren i strid modvind og nærmest i konflikt med alle, ikke mindst pressen, der kritiserede Van Gaal massivt, akkurat som Koeman oplever det nu.

Hvad baggrunden for Koemans valg af citat er uvist, men det er anden gang på kort tid, at han vækker opsigt. Det er ikke længe siden, at Koeman valgte at læse en erklæring op på et pressemøde, for derefter at udvandre, uden at svare på spørgsmål.

Se nedenfor de to pressemøde, først Van Gaal i 2000 og dernæst Koeman i går:





.:FORSIDE:.