Koeman: 'Hvem skal score, hvis Messi rejser?'

FCBARCELONA.DK - 16.05.21

// Celta // Ronald Koeman

Trods den enorme skuffelse var det en fattet Barca-træner der udtalte sig efter 1-2 nederlaget mod Celta. Koeman erkendte klart, at Barca ikke ville være det rigtige mesterhold denne sæson. Læs her hvad han sagde.

'Hvis vi taler om første halvleg så viser den, hvad der er sket for os i mere end én kamp denne sæson. Vi spiller godt og skaber chancer og så kommer vores modstander til én afslutning og så går vi till pause med 1-1. Den slags er mentalt hårdt' indledte han om kampen.

'Anden halvleg var ikke så god, men selvom vi kom i undertal, kunne vi være kommet på 2-1, men i stedet blev det 1-2. Den slags sker når du mangler heldet i nogle situationer' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Ser Koeman sig som Barca-træner næste sæson?
'Det vil jeg ikke svare på. Jeg sagde forleden hvad jeg tænker og det behøver jeg ikke gentage'.

Var det Messis sidste kamp på Camp Nou?
'Det håber vi ikke, for han er stadig verdens bedste spiller og i dag viste han, at vi umuligt kan spille uden ham. Han har scoret 30 mål og skaffet mange point til holdet. Både jeg og klubben håber han bliver hos os, for hvis vi ikke har Leo, hvem skal så score så mange mål. I må spørge Leo'.

Kun 5 point i fem kampe?
'Jeg mener ikke det var i dag der var problemet. Vi havde chancen mod Granada. Vi føler vi havde chancerne til at vinde, men vi tabte. Det er ikke andet at gøre end at acceptere det. Det hold der vinder ligaen er den rigtige vinder det er ikke os'.