fbpx
Annonce

Koeman: 'Der er stadig lang vej til at vinde noget'

FCBARCELONA.DK - 20.03.21

© FC Barcelona
// Real Sociedad // Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til kampen i morgen aften mod Real Sociedad. Her understregede han den svære opgave der venter og at der stadig er lang vej til, at Barca kan sikre sig en titel denne sæson.

'Det er vores tredje kamp mod dem. Det er et stærkt hold, et af de bedste i ligaen. De ønsker at spille, skabe spillet og presse deres modstander. Det er på mange måder en interessant kamp. Det bliver svært' udtalte Koeman om søndagens modstander.

Her er hvad han ellers sagde:

Er kampen i morgen afgørende for mesterskabschancen:
'Jeg mener ikke den er afgørende, men vi er efter det førende hold og det bliver sværere med hver kamp vi ikke vinder. Det er en svær bane og de har en træner der har gode apekter i spillet. Vi skal spille på vores eget niveau, både med og uden bold'.

Messi og De Jong i risiko for karantæne:
'Vi ved at de er en advarsel fra karantæne og sådan er det. Jeg sparer ikke nogen. Hvis de får en advarsel, sender vi andre på banen. De er begge meget gode og Messi gør en forskel, men vores kamp i morgen er meget vigtig'.

Barcas lange stime uden nederlag:
'Der er altid ting der kan forbedres, men vi kæmper for at fortsætte stimen fra de seneste 15 eller 16 kampe. Vi kan godt spille med om noget, men så skal vi også fortsætte'.

Kan holdet vinde 'El doblete' - liga og pokal?
'Jeg bryder mig ikke om at tale om 'el doblete'. Det hele kan ændre sig lynhurtigt. Vi er fire point bagud og programmet ser kompliceret ud. I pokalfinalen venter en meget svær modstander og der er stadig lang vej til at vinde noget. Vi må tage en kamp af gangen og lige nu tænker vi på i morgen'.

Barca har fået ny præsident i Joan Laporta:
'Det er vigtig for klubbens fremtid at have en præsident, for det vil skabe ro, men for os ændrer det ingenting, for vi skal spille kampe'.

Laportas opbakning til Koeman:
'Det er vigtigt for det arbejde vi udfører. På turen til Paris sagde han til mig, at han har tillid til mig. Det er vigtigt, men det kan ændre sig, hvis resultaterne ikke er gode'.

Hvornår skal Koeman tale om forstærkninger med Laporta?
'Efter kampen i morgen er der en landskampspause og så får vi tid til at tale om holdet og mulige forstærkninger. Der er tid til lære hinanden bedre at kende'.

Håber Koeman at blive i mange år?
'Jeg arbejder ikke for at være her i mange år. Jeg arbejder for at vinde kampe og for at tilhængerne er tilfredse med spillet'.

Hvornår ventes Ansu Fati tilbage?
'Han er længere om at komme sig, end vi havde forventet. Han arbejder godt i træningslokalet og derefter skal han på træningsbanen'.

Rygterne om Barcas interesse for Erling Håland?
'Det er ikke tiden at tale om spillere der ikke er vores egne, af respekt for hans klub og vores egne spillere. Man taler meget om fremtiden og spillerkøb, men vi har brug for at koncentrere os om kampen i morgen med de spillere vi har'.

.:FORSIDE:.