fbpx
Annonce

Koeman: 'Den bedste fødselsdagsgave jeg kunne få'

FCBARCELONA.DK - 22.03.21

// Real Sociedad // Ronald Koeman


Det var en smilende Ronald Koeman der udtalte sig efter 1-6 sejren over Real Sociedad, en sejr der kom på hans fødselsdag. Han betegnede holdets indsats som fantastisk, men mener stadig det bliver svært at vinde ligaen.

'Vi spillede en flot kamp. Vi havde svært ved at score det første mål, men efter 0-2 målet dominerede vi og viste stor effektivitet, hvilket var meget vigtigt. Det er et flot resultat og det viser, at vi kan spille med om det hele. Det var den bedste fødselsdagsgave jeg kunne få' indledte han.

'Vi ved at Real Sociedad er et af de bedste hold i ligaen, men vores hold gjorde det fantastisk. Når du fortjener at vinde og gør det med 1-6, er det fordi du har gjort det godt' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Er Barca favorit til mesterskabet?
'Alle kampe er svære, både for os og for de andre hold. Vi skal stadig huske, at vi er efter Atlético Madrid og der er også Real Madrid, der har gjort det godt på det seneste. Det bliver spændende frem til den sidste runde'.

Holdets udvikling i 2021:
'Det vigtigste er, at vi fortsætter den gode stime. Holdet tror på sig selv. Spillerne er fysisk friske og har forbedret mange ting. Vi har forbedret os meget på det seneste, hvor vi har spillet mange kampe uden at tabe og vi kæmper til det sidste'.

Kan Barca vinde resten af sine kampe denne sæson?
'Jeg er ikke sikker på, at vi ikke taber kampe. Der venter nogle meget svære kampe og den effektivitet vi så i dag er vigtig, hvis vi vil vinde noget. Det bedste vi kan gøre er, at fortsætte på samme måde'.

Systement med tre centrale forsvarsspillere:
'Efter at vi ændrede systemet, har vi forbedret os defensivt, men det er også risikabelt, for vi spiller mand mod mand gennem hele kampen og en enkelt fejl kan koste et mål. Det kan være farligt, men holdet tror på sig selv'.

Det forestående landskampspause:
'Vi håber at alle vender tilbage uden problemer'.

.:FORSIDE:.