fbpx
Annonce

Journalist: Roque afviste City til fordel for Barca

Simon Arun Vrábel - 09.01.24

 


Vitor Roque var inden ankomsten til Europa udråbt som en af Brasiliens helt store talenter, og derfor var Barca langt fra den eneste klub, som kæmpede om brasilianerens underskrift. I sidste endte valgte Roque dog Barca trods andre lukrative tilbud.

Med sine kun 18 år og prædikatet som det næste store talent fra Brasilien, blev Vitor Roque forelagt flere interessante tilbud fra blandt andre Manchester City, som den unge angriber dog valgte at afvise for at komme til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er den catalanske journalist Xavi Torres som jævnligt udgiver artikler i de catalanske medier, som i radioprogrammet Onze kunne fortælle, at Vitor Roque havde et lukrativt og interessant tilbud fra Manchester City og Pep Guardiola liggende. Tilbuddet blev dog kategorisk afvist, da Roque hele tiden har drømt om at spille for Barca.

Historien bekræfter de rygter, som der tidligere har været om, at Roque havde flere lukrative tilbud fra den engelske Premier League, som tilbød den unge angriber langt flere penge end Barca var i stand til. Roque har dog hele tiden udtalt, at hans drøm var at trække i blaugrana, og derfor var det angiveligt også angriberen selv, som afviste alle andre tilbud.

Vitor Roque har allerede fået sin debut i Barca-trøjen, og både i kampen mod Las Palmas og Barbastro var han tæt på at score sit debutmål. Næste chance kommer muligvis når Barca spiller semifinalen i den spanske Supercup på torsdag imod Osasuna.

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.