fbpx
Annonce

Journalist: Dembélé venter på Mbappés beslutning

FCBARCELONA.DK - 21.05.22

// Ousmane Dembélé

Der er fortsat ingen afklaring om Ousmane Dembélés fremtid og franskmandens kontrakt udløber som bekendt den 30. juni. Nu går meldingen på, at angriberen afventer Kylian Mbappés beslutning om fremtiden.

Det er næppe gået nogle ører forbi, at Kylian Mbappé i løbet af meget kort tid vil beslutte, om han bliver i Paris Saint-Germain eller om han vælger at rejse til Real Madrid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu meddeler den catalanske transferjournalist Gerard Romero, at Ousmane Dembélé seneste tøven netop skyldes, at han afventer Mbappés endelige beslutning. For Barca-angriberen skulle det være meget afgørende hvad landsmanden vælger at gøre.

Dembélé og Mbappé er som bekendt særdeles gode venner, og Barca-spilleren har angiveligt et tilbud liggende fra PSG, som han overvejer nøje. Her skulle det dog være helt afgørende, om Mbappé også spiller i den franske klub i næste sæson.

Derfor kan noget tyde på, at vi først får en endelig afslutning på transfersagaen om Dembélé når Mbappé har offentliggjort sin klub for den kommende sæson. Hvis Mbappé vælger at blive i PSG kan det meget vel betyde, at Dembélé rejser til Paris og dermed forlader Camp Nou.

.:FORSIDE:.