fbpx
Annonce

Journalist: Barca holder øje med Harry Maguire

Peter Vyff - 27.05.22

// Harry Maguire

Barca har allerede brugt lang tid på transfermarkedet, hvor man har søgt efter forstærkninger til førsteholdet. Ledelsen skulle nu angiveligt holde øje med Harry Maguire fra Manchester United, som en kandidat til midterforsvaret.

Catalanerne har netop overstået en hård sæson, der sluttede med et hjemmebanenederlag til Villarreal. Ledelsens klare fokus er nu på det kommende transfervindue, hvor der skal ske markante udskiftninger i førsteholdstruppen. Philippe Coutinho er allerede sendt videre til Aston Villa, imens Andreas Christensen og Franck Kessié meldes som sikre handler på Camp Nou.

Ledelsen er dog langt fra færdige med at handle, og der arbejdes eftersigende hårdt på at hente Roberto Lewandowski, Ruben Neves og Raphinha. Xavi har også efterspurgt forstærkninger til midterforsvaret, og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano holder Barca nu tæt øje med Harry Maguire fra Manchester United.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Landsholdsspilleren ankom til Old Trafford tilbage i 2019, som den dyreste forsvarsspiller nogensinde. Centerbacken kostede tæt på 90 millioner euro, og det er endnu ikke lykkedes ham at indfri de tårnhøje forventninger, som følger med et så markant prisskilt.

Maguire har ifølge flere kilder haft en så dårlig sæson, at Manchester United overvejer at skille sig af med ham, og her skulle Barca angiveligt følge situationen tæt. Catalanerne har eftersigende opgivet at hente Jules Kounde fra Sevilla, da hans pris er for høj samtidig med, at det ikke lykkedes at hente Antonio Rüdiger, der skiftede til Real Madrid istedet.

Derfor skulle Harry Maguire være dukket op, som et lysende alternativ, men ifølge Fabrizio Romano virker et skifte ganske urealistisk. Selvom Harry Maguire har været udsat for hård kritik og ofte latterliggørelse, så har han ingen intentioner om at forlade Old Trafford, før hans kontrakt udløber i 2025.

Det eneste, der umiddelbart kan ændre hans beslutning, skulle være hvis Erik ten Hag ikke ønsker at bruge ham i startopstillingen, og Maguires plads på landsholdet kan komme i fare.

.:FORSIDE:.