fbpx
Annonce

Iñaki Peña: 'Mit mål er at blive stamspiller'

FCBARCELONA.DK - 13.12.23

 


Det var reservemålmand Iñaki Peña der i går fik den uvante rolle, at holde pressemøde forud for en Champions League kamp. Her lagde han ikke skjul på, at ambitionerne er større end at stå i skyggen af Ter Stegen.

Peña er vant til en rolle udenfor rampelyset, men med Marc-André ter Stegens operation og lange fravær fra banen, har Barcas reservekeeper pludselig fået den hovedrolle, han så længe har drømt om og kæmpet for. 'Lige siden jeg var lille har målet været, at blive stamspiller og samle minutter på Barcas førstehold' indledte han.

'Jeg har forberedt mig ved den daglige træning og tænkt, at chancen kunne komme hvilken som helst dag. Nu har jeg fået de tre eller fire vigtigste kampe på sæsonen. Det er ikke godt at minutterne kommer fordi Marc er skadet, men det er den rolle jeg har' kom det fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Peña har gjort det godt i de kampe han har spillet og han føler stor støtte fra klubbens tilhængere. 'Jeg er meget glad for at de viser mig så stor venlighed, og jeg er glad for, at have leveret som jeg skulle. Det er dejligt når de råber mit navn. Det er en stærk følelse, når man ikke er vant til at spille regelmæssigt' fortsatte han.

Peña blev spurgt, hvem hans forbilleder er. 'Mit idol har altid været Victor Valdés, siden jeg var lille. Jeg bruger ham som et spejl, med den måde han spillede på og hvordan han overvandt forhindringer. Jeg ser mig i stand til, at blive hans efterfølger' sagde han videre.

Også Ter Stegen betyder meget for Peña. 'Jeg har trænet med ham på daglig basis i tre, fire eller fem år. På den måde kan jeg lære af en af de bedste i verden. Jeg forsøger at kopiere ham, men vi alle er individuelle med nogle egenskaber, vi har haft fra vi var små. Alt hvad jeg kan lære af ham, er velkomment' afsluttede han.



// Iñaki Peña // Royal Antwerp
.:FORSIDE:.