fbpx
Annonce

Ilaix' far: 'Vi var meget tæt på aftale med City'

FCBARCELONA.DK - 15.03.21

© Getty Images
// Ilaix

Ilaix Moriba er en af de helt store positive overraskelser hos Barca denne sæson, hvor den 18-årige spiller imponerer. Nu fortæller hans far, at Ilaix var meget tæt på et skifte til Manchester Ciy, men at det blev aflyst i sidste øjeblik.

Det var da Ilaix Moriba var 16 år, at Manchester City forsøgte at lokke ham til England. 'Vores forhandlinger med Barca flyttede sig ikke. Vi mødtes med Txiki Begiristain (sportschef i City, red.) og han forklarede os om deres projekt. Vi kunne lide det, for de satsede meget på Ilaix. Et par uger senere havde vi billetterne til Manchester for at rejse derover og underskrive kontrakten' fortæller hans far Mamady Moriba til avisen Sport.

'Jeg annullerede billetterne samme uge som vi skulle derover, for jeg ønskede, at Ilaix skulle være et forbillede for de kommende generationer i Barca. Mange af hans venner var rejst. Hvis han blev ville det være et bevis på, at Barca satsede på sin egen ungdom og det lykkedes os at komme frem til en aftale' siger han videre.

'Lige fra første dag i forhandlingerne sagde jeg, at min søn ville blive i Barca, men jeg måtte sige til dem, at de skulle gøre sig en anstrengelse for at han skulle blive. Vi kunne tjene mange flere penge andre steder. Det var en svær situation' afslutter han.

Det varer næppe længe før, at Mamady Moriba igen skal til forhandlingsbordet omkring sin søns kontraktforhold, for alt tyder på, at klubben tilbyder ham en permanent kontrakt med førsteholdet fra næste sæson.

.:FORSIDE:.